MarieTherese – Frisøren i Tinggade.

Vi elsker at rådgive vores kunder om styling og frisurer, men her på siden besvarer vi de mere almene spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os, med et nyt spørgsmål eller for en uddybning til nedenstående.

Økologiske frisører er hårbehandling med økologiske midler, hvorimod en Grøn salon kun bruger godkendte økologiske hårprodukter. Grønne saloner skal godkendes af Energitjenesten, hvorimod økologisk frisør er noget alle kan kalde sig uden kontrol. Senest er Grønne butikker også kommet til- dette betyder at de driver butik under miljøhensyn såsom sparepærer mv, men deres produkter kontrolleres ikke for skadelige virkninger. Tryk på linket og undersøg om din frisør er godkendt Grøn Salon MarieTherese er godkendt Grøn salon.

Nej, der findes masser af skadelige økologiske hårplejemidler. Med skadelige kan der være tale om at det indeholder PPD, allergi- eksem- og/eller kræftfremkaldende ingredienser. Køb det derfor i en Grøn salon, eller tjek det eventuelt selv udfra positiv eller negativ listerne, som du finder på Energitjenestens hjemmeside.

Fordi ellers risikerer du hormonforstyrelser, PPD, eksem, allergi-, astma- eller kræftfremkaldende ingredienser kommer i din krop. Det er ikke alle som rammes, men omkring 5,3 % af befolkningen har oplevet allergiske reaktioner mv. Dette sker fordi kosmetikbekendtgørelsen ikke er skrap nok. Men undertiden kan ulovlige stoffer også finde vej i hårprodukterne- og netop derfor testes vores produkter af Energitjenesten inden vi tager dem i brug/salg.

Hos MarieTherese passer vi på dig og din baby.

Vi bruger kun produkter, som er godkendt af Grøn salon:

https://www.groensalon.com/

Dvs. at der Ikke er nogle hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer i vores produkter.

Hos MarieTherese er der ingen skadelige dampe.

Og der er god plads til, at du trygt kan lade din barnevogn stå inden i salonen eller udenfor i vores hyggelig gård.