MarieTherese – Frisøren i Tinggade.

Vi elsker at rådgive vores kunder om styling og frisurer, men her på siden besvarer vi de mere almene spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os, med et nyt spørgsmål eller for en uddybning til nedenstående.

Økologiske frisører er hårbehandling med økologiske midler, hvorimod en Grøn salon kun bruger godkendte økologiske hårprodukter. Grønne saloner skal godkendes af Energitjenesten, hvorimod økologisk frisør er noget alle kan kalde sig uden kontrol. Senest er Grønne butikker også kommet til- dette betyder at de driver butik under miljøhensyn såsom sparepærer mv, men deres produkter kontrolleres ikke for skadelige virkninger. Tryk på linket og undersøg om din frisør er godkendt Grøn Salon MarieTherese er godkendt Grøn salon.
Nej, der findes masser af skadelige økologiske hårplejemidler. Med skadelige kan der være tale om at det indeholder PPD, allergi- eksem- og/eller kræftfremkaldende ingredienser. Køb det derfor i en Grøn salon, eller tjek det eventuelt selv udfra positiv eller negativ listerne, som du finder på Energitjenestens hjemmeside.
Fordi ellers risikerer du hormonforstyrelser, PPD, eksem, allergi-, astma- eller kræftfremkaldende ingredienser kommer i din krop. Det er ikke alle som rammes, men omkring 5,3 % af befolkningen har oplevet allergiske reaktioner mv. Dette sker fordi kosmetikbekendtgørelsen ikke er skrap nok. Men undertiden kan ulovlige stoffer også finde vej i hårprodukterne- og netop derfor testes vores produkter af Energitjenesten inden vi tager dem i brug/salg.
Miljøstyrelsen fraråder ammende, gravide og børn under 16år at blive farvet. Derfor fraråder vi det også, men det er din beslutning i sidste ende. Hvis du alligevel insisterer, så vælg en frisør under Grøn Salon ordningen. Dette er din garanti for at produkter er de mildeste på markedet, hvis ikke helt udskadelige(alt afhængig af behandling) Du kan selv kontrollere om din frisør er medlem af Grøn Salon via Energitjenestens hjemmeside. Vi er medlem af Grøn salon. Derudover så kan du reducere den potentielle skadelige effekt ved at få lagt reflekser og ikke helfarve, da helfarve kommer i direkte kontakt med huden, og reflekser som ligges et stykke fra hårbunden, kun kommer i indirekte kontakt, som sker ved udskyldningen. Netop af denne årsag udfører vi også kun reflekser, dog kan de laves så tæt at det ligner helfarve. Vi farver ikke øjenbryn, da der ikke findes et velegnet godkendt produkt til dette.