Grøn Økologisk frisør i Ringsted Marie Therese

Marie Therese
Frisør og indehaver

MarieTherese er udlært i 2003, hvor hun var ansat i det, der senere blev Danmarks første grønne salon - Zenz. Herefter havde hun salonen Pilo med en kollega fra Zenz. I august 2008 åbnede MarieTherese salonen i København, indtil hun i 2021 flyttede salonen til Ringsted. Det grønne koncept er grundliggende for salonen, da MarieTherese selv er allergisk overfor ppd og parabener.

Sundere frisør i Ringsted.

Enhver frisør kan i princippet kaldes sig økologisk og grænserne for hvad et bæredygtigt produkt er meget flydende. Derfor har vi valgt at lade os certificere som Grøn Salon. Det betyder at vi kun må benytte produkter som er kontrolleret og godkendt af Energitjenesten. Det er produkter som er milde, fri for farlige kemikalier, miljørigtige og bæredygtige. Du kan se mere til de produkter, som vi bruger og sælger i salonen i topmenuen under produkter, kom ind i salonen og hør mere til hvad vi har af sunde produkter til din hårtype. Vi er glade for at kunne vejlede dig til et sundere valg for dit hår, så det kan holde sig smukt hele livet.

Oplev selv salonen - book en tid

Økologi helt ind i hjertet

Hos MarieTherese søger vi hele tiden mod det perfekte. For eksempel da vi åbnede, så lykkedes det os at finde en Svanemærket maling, som der på den tid var en sjældenhed. Den tradition holder vi selvfølgelig ved, og maler stadig salonen med Svanemærket maling.

Når du kommer ind bydes du også på økologisk kaffe eller the, og mælken dertil er også økologisk. Frugten hos frisør Marietherese er, så vidt muligt lokal og økologisk. Alt dette gør vi for at skabe en bedre fremtid for de nye generationer, samt mindske min og din indtagelse af gift og kemikalier, da en sund krop, er det vigtigste, vi ejer.

Vi er så vidt mulige meget lokale. Mange af de ting, som vi forbruger eller køber til dig som kunde, køber vi lokalt, og foretrækker danske varer. Det skyldes at vi har en mere holistisk tilgang til bæredygtighed end vores konkurrenter. Vi fravælger derfor også økologiske varer, hvis de er sendt fra den anden siden af jorden. Et godt eksempel på dette er, at vi har skilt os af med et meget udbredt og anerkendt grønt brand- men hvad hjælper det, hvis varerne sendes oversøisk? Vi valgte istedet det danske økologiske mærke Organic Hairspa. Vores håndklæder sender vi heller ikke på vaskeri, selvom vaskeriet skulle være svanemærket - i stedet sparer vi transporten med forurenende lastbiler, og vasker det i kælderen i markedets mest energibesparende maskiner.